ponedeljek, 9. junij 2014

Resort Pineta, dopust v slogu

Resort pineta se nahaja na zahodni Istrski obali v bližini kraja Vrsar. Okolico tvori polotok porasel z zeleno oazo borovcev. Turistom Resort pineta lahko nudi dopust v slogu najprej z pestro ponudbo sob in apartmajev. Ponudbo obsega 176 dvoposteljnih in triposteljnih sob ter 48 apartmajev. Sobe nudijo ugodno bivanje s klimo, preko SAT TV in telefona omogoča komunikacijo s svetom.

V ponudbi dvoposteljnih sob so standardna dvoposteljna soba in dvoposteljna soba superior z dodatno posteljo. Poglavitna razlika je v nekoliko večji bivalni površini ter možnostjo bivanja osebe več v superior dvoposteljni sobi. Družinska soba nudi možnost bivanja do 4 oseb, družinska soba z dodatno posteljo pa do največ 6 oseb. Resort pineta družinske sobe nudi predvsem družinam z otroki ali družbi več oseb. V ponudbi apartmajev Resort pineta nudi tri opcije in sicer : apartma za 3, 4 in 6. Število označuje, da so to apartmaji za največ tri, štiri in šest oseb.

Nudijo pa vse udobje od klime, možnosti komuniciranja preko telefona, TV, kuhinjo z mikrovalovno pečico, aparatom za kavo, kuhalno ploščo in hladilnik. Resort pineta dobro skrbi tudi za zadovoljitev gurmanskih užitkov. Tako imajo v ponudbi restavracijo, ki nudi tople in hladne jedi, poskrbijo pa tudi za posebne okuse in prehranske navade kot so recimo vegetarijanci in diabetiki. Picerija Portun je locirana na obali, namenjena je vsem, ki radi jutra prespijo, ter radi uživajo hrano s pogledom na morje. Za ljubitelje pijač so na voljo Pub, Cafe ter dva Fresh Cornerja. Za ljubitelje osvežitve Resort pineta nudi obilico plavalnih užitkov na plaži, ki je dolga skoraj kilometer, ter naravno senco za vse, ki se nočejo pretirano izpostavljati sončnim žarkom. Odlična ponudba se s tem ne konča, saj Resort pineta nudi tudi dva zunanja bazena od katerih je manjši in plitvejši namenjen otrokom, večji in globlji pa odraslim. Resort pineta je obiska vredna ponudba.
Več o Pineti si preberite tukaj

Ni komentarjev:

Objavite komentar