petek, 21. junij 2013

Inštrukcije Horizont: inštrukcije slovenščine

Center za inštrukcije Horizont je eden izmed največjih in najstarejših tovrstnih centrov v Sloveniji. Učni center Horizont je bil ustanovljen leta 1993, njegovo poslanstvo pa je, da pomaga čim večjemu številu posameznikov pri doseganju ciljev na poti izobraževanja. Center Horizont pa svoje dejavnosti deli na programe inštrukcij, priprav na splošno in poklicno maturo, jezikovne programe, prevajalsko pisarno in pa on-line inštrukcije, ki so trenutno še v fazi uvajanja. Vrednote učnega centra Horizont so prijaznost, strpnost, pozitivna naravnanost, razvoj, spoštovanje individualnosti in pa zavedanje, da je znanje premoženje.
Horizont vam ponuja inštrukcije matematike, fizike, angleščine, kemije, nemščine, italijanščine, francoščine, ekonomije, računovodstva, statistike in še česa. Med ponudbo inštrukcij centra Horizont pa boste našli tudi inštrukcije slovenščine. Inštrukcije slovenščine so namenjene vsem tistim, ki imajo učne težave in bi želeli doseči minimalni oziroma temeljni standard znanja pri slovenščini in pa tudi tistim, ki si želijo višje ocene oziroma doseči zahtevnejši standard znanja. Inštrukcije slovenščine bodo poskrbele, da boste pripravljeni na pisno ali ustno preverjanje znanja, popravljanje negativne ocene, na izpit oziroma popravni izpit ali pa na poklicno oziroma splošno maturo.
Vsebine poučevanja pri inštrukcijah slovenščine pa so v skladu z vsebinami učnega načrta šole. Več informacij o inštrukcijah slovenščine pa boste našli na spletni strani centra za inštrukcije Horizont. Med drugim boste našli tudi informacijo o ceni inštrukcij, na inštrukcije slovenščine pa se boste lahko naročili preko spleta, potrebno bo izpolniti le krajši spletni obrazec. Zagotovite si inštrukcije še danes in izboljšajte svoje znanje ter postanite samozavestni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar