sobota, 29. junij 2013

Krema za mišice in kinesio tape


Pri športnih aktivnostih oziroma rekreacija je pomembno tudi, da se pred vadbo ogrejemo in po vadbi raztegnemo. Vsekakor pa tudi kreme za mišice pripomorejo k dobremu počutju in regeneraciji. Športna trgovina Factorystore vam poleg športne opreme ponuja tudi različne kreme in dodatke za telo. V ponudbi spletne trgovine boste tako našli 180 ml hladilno masažno kremo, ki je primerna za uporabo po vadbi. Hladilna masažna krema mišice osveži, lajša čas okrevanja in tudi preprečuje utrujenost. Lahko pa si boste kupili tudi ogrevalno kremo za mišice, katero se običajno nanese pred, med in po fizični aktivnosti, saj krema poživi mišice in krvni obtok. Factorystore vam skratka ponuja kvalitetne kreme za mišice priznane znamke Sportique.
Vsekakor je pomembna tudi krema za pomiritev utrujenih mišic. Rastlinski izvlečki, ki jih tovrstna krema vsebuje pomirjajo, sproščajo in poživljajo napete sklepe, poleg tega pa tudi pospešujejo sproščanje in zmanjšujejo zategnjenost vaših mišic po naporni športni aktivnosti. Poleg kreme za mišice pa preverite tudi olja za masažo, kremo za stopala, balzam za ustnice in druge izdelke, ki jih ponuja Factorystore.
Kaj pa kinesio tape? Spletna trgovina Factorystore vam ponuja tudi elastičen rehabilitacijski trak oziroma kinesio tape. Ta trak omogoča mišičnemu sistemu bio-mehanično zdravljenje. Torej kinesio tape daje oporo vašim mišicam, hkrati pa izboljšuje pretok limfe in krvi ter deluje protivnetno in protibolečinsko. V spletni trgovini boste našli štiri različne kinesio trakove. Preverite ponudbo podjetja Factorystore tudi vi in si zagotovite vso potrebno opremo za optimalno športno aktivnost in regeneracijo še danes.

Ni komentarjev:

Objavite komentar