nedelja, 22. november 2015

Nosečnost, prijetna izkušnja

Nosečnost naj bo prijetna izkušnja . Prijetna izkušnja naj bo nosečnost, ker to pomeni prispevek k osebnim, kot tudi širšim koristim. V primerjavi s preteklimi obdobji, nosečnost doživlja spremembe v razumevanju. Nekoč je bila nosečnost razumljena drugače. To lahko opazimo po nekaterih preprostih dejstvih. Danes se nosečnost razlikuje. Predvsem je to možno opaziti, ko nosečnost današnjih dni primerjamo s preteklostjo.



Danes nam sodobno življenje na razne načine vsiljuje vzorce, ki niso vedno dobri. Predvsem se velikokrat ponujajo vzorci, ki so v mnogih lastnostih skregani z naravnim življenjem in naravnimi zakonitostmi. Živimo v času, ko imamo mnoge odgovore, na praktično vsa življenjsko pomembna vprašanja. Vendar jih velikokrat ne znamo izkoristiti sebi v prid. Namesto zdravega, iščemo alternative. Ker je to, po mnenju mnogih enostavno povedano boljše. Zdrav način velikokrat pomeni več osebnega prizadevanja ter aktivnosti. V udobnem, sodobnem načinu življenja pa se tega velikokrat želimo znebiti. Poleg tega je sodoben način življenja povezan s številnimi značilnostmi, ki so v nasprotju z naravo. Tako, danes vsi želimo imeti lastnosti, ki so času primerne. Na drugi strani pa narava to ne sprejema najbolje. V času nosečnosti se je zato dobro izogibati raznim aktivnostim, ki so povezana s kemijo. Tako se danes zdi recimo vsem moderno in času primerno barvanje las ter drugi načini urejanja videza. Zavedati pa se je potrebno, da veliko tega temelji na kemiji oziroma učinkovinami, ki niso ravno povezana z zdravim načinom življenja. Izogibanje tem učinkovinam na lahko odvrne od številnih možnih negativnih posledic.

 Zato se velja raje obrniti na vse, kar nam narava ponuja. Naravni videz je danes alternativa sodobnemu. Ker je možnosti veliko, se jih velja poslužiti. S tem tudi kažemo svojo zavest v prid naravnemu. Prispevamo pa tudi k zdravju naraščaja, ki bo razveselilo starše in okolico. Nosečnost je obdobje, katero naj bi bilo povezano s prijetnimi doživetji.

http://fidimed.si/vsi_proizvodi/nosecnost_in_otroci/30/floradix_kindervital/

Ni komentarjev:

Objavite komentar