sobota, 24. oktober 2015

Koledar 2016, zahteva vztrajnost

Koledar 2016 predvsem zahteva vztrajnost . Vztrajnost zahteva koledar 2016 zaradi tega, ker je to edina prava pot do uspeha. Pri tem veliko vlogo igrajo motivacijski faktorji . Ker koledar 2016 zahteva različne procese aktivnosti, je pomembno, da se v raznih primerih tudi sami motiviramo. Samo koledar 2016 je velikokrat vzet preveč enostavno, ocene so površne. Ljudje vidimo svoje vzornike, kako enostavno razumejo koledar 2016.



Na ta način se nam zdi koledar 2016 enostaven in preprost. Sami se že vidimo v vlogi favoritov, četudi praktično nimamo pojma o samem športu. Zavedati se moramo, da so del športa tudi neuspehi, poškodbe in druge težave. Neuspehi človeka potrejo praktično na vsakem področju. Ker se človeku zdijo neuspehi nepremagljivi veliko začetnikov na tak način tudi končajo z aktivnostjo. Seveda obstaja pri vsaki taki aktivnosti tudi del osipa. Vendar ni dobrodošlo, da se enostavno po prvem neuspehu sami sebe uvrstimo v to skupino. Bolje je, če se pridružimo skupini najboljših, ter jih po najboljših močeh posnemamo. To pomeni, da smo pripravljeni na posnemanje najboljši, učimo se na njihovih zgledih, lahko s ponavljanjem, lahko na številne druge načine. Del vsake aktivnosti so na žalost tudi poškodbe. Pri tem se je potrebno zavedati, da so poškodbe del vsake aktivnosti, kot tudi to, da so poškodbe v veliki meri pogojene z neznanjem ali nepravilnim izvajanjem aktivnosti. Z pravilnim izvajanjem aktivnosti se lahko poškodbam v veliki meri izognemo.

Veliko pri tem pomaga ohranjanje trezne glave, čeprav nam želja po uspehu govori drugače, nas motivira pri preseganju svojih zmogljivosti. Vedeti moramo, da je edina prava pot postopno izboljševanje svojih lastnosti in zmogljivosti. Na ta način lahko pričakujemo uspeh, hkrati pa se tudi izogibamo številnim možnostim za poškodbe. Dobrodošlo pri tem je, da se učimo na napakah drugih. Bistveno bolje, kot da se učimo na lastnih napakah, ali še huje, na lastnih poškodbah. Koledar 2016 je dobra informacija.

Ni komentarjev:

Objavite komentar