ponedeljek, 27. april 2015

Ogrevalni sistemi podjetja Tersus

V današnjem članku bo govora o slovenskem podjetju Tersus. Nahajajo se v Ljubljani, v njihovi ponudbi pa lahko najdete različne ogrevalne in hladilne sisteme. Na našem področju so eni izmed večjih zastopnikov omenjene opreme. V njihovi ponudbi nadete vse od klimatskih naprav za ogrevanje in ohlajanje prostorov, sončne celice in kolektorje ter solarni sistemi, centralnih sistemov za ogrevanje in peči na pelete, gorilnike na pelete, električno talno gretje, električne radiatorje, eko sklad toplotne črpalke ter še marsikaj.



Če posodabljate vaš ogrevalni sistem ali pa gradite popolnoma novega, vam bo spletna trgovina omenjenega podjetja v ogromno pomoč. V trgovini pa je zaposlenih tudi ogromno strokovnjakov, ki so vam v vsakem momentu pripravljeni priskočiti na pomoč. Za prodane izdelke nudijo dolgo garancijsko dobo in kvaliteten servis. Izdelke v prodajnem programu si lahko ogledate v njihovem prodajnem salonu, ki je prav tako lociran v Ljubljani. Ob nakupu vas čaka tudi brezplačen prevoz kupljenega blaga na dom, ter naprimer montaža klimatske naprave. V nekaterih primerih je montaža kupljenih izdelkov brezplačna, če pa ste izdelek kupili drugje, pa vam lahko opravijo samo montažo.

Ker gre za veliko podjetje, so tudi cene zelo konkurenčne, kot sem rekel, si lahko ponudbo ogledate na spletni strani, tam so zastopniki velikih svetovno znanih znamk proizvajalcev ogrevalnih in hladilnih sistemov. Ne glede na to ali rabite celoten solarni sistem ali pa le kos opreme, pri podjetju Tersus bodo poskrbeli za vas. Posodobite vaš ogrevalni sistem tako, da boste deležni kar največjih prihrankov. Več informacij o podjetju pa najdete na njihovi spletni strani.

Ni komentarjev:

Objavite komentar