nedelja, 27. april 2014

Apartmaji Riva od plaže do bazenov


Apartmaji Riva se nahajajo tik ob moderni in lepo urejeni plaži. Kompleks se nahaja ob Vrsarju, ta pa se nahaja na geografskem področju, ki ga mnogi uvrščajo med najlepše predele hrvaške Istre. Tako turkizno modrega in čistega morja ne boste prav lahko našli. Apartmaji Riva so zato prava rešitev za vse tiste, ki jim je pomembno, kakšna je naravna danost kraja, kjer želijo preživeti svoj dopust. Plaža ima celo laskavo modro zastavo, ki kaže na to, da je urejan po visokih okoljskih standardih, da je čista in neokrnjena. Apartmaji Riva imajo tako na razpolago del plaže, ki je skalnat in del plaže, ki je prodnat.

Tako lahko vsaki dan menjate lokacijo in preživljate trenutke ob morju na različnih lokacijah. Poleg tega pa je plaža na številnih delih prekrita z naravno senco. Izposoja ležalnikov in sončnikov je možna na sami plaži, zato vam jih ni potrebno nositi na dopust s seboj. Raje vzemite veliko dobre volje, pripeljite s seboj svoje družinske člane in prijatelje, tako boste preživeli nepozaben dopust. Poleg neposredne bližine plaže, imajo Apartmaji Riva na razpolago tudi različne bazene. Na voljo je otroški bazen, ki je globok 0,5 metra, v njem pa je sladka voda, tako da se lahko v njem brez zadržkov igrajo otroci, ki so občutljivi na sol v morski vodi.

Zraven otroškega bazena se nahaja tudi večji zunanji bazen, ki ima prav tako sladko vodo. Skozi celo leto, tudi pozimi, pa v bližnjem hotelu obratuje notranji bazen za odrasle in za otroke, tako da Apartmaji Riva pokrivajo vse možnosti vodnih užitkov. Če še ne veste, kam na dopust, potem so Apartmaji Riva odlična izbira. Vrhunsko opremljeni apartmaji s kuhinjo, satelitsko televizijo, brezplačnim dostopom do brezžičnega interneta, klimatsko napravo in še čim, vas bodo razvajali in omogočili, da boste preživeli nepozaben dopust v neokrnjeni naravi hrvaške Istre.,

http://www.maistra.si/Riva_Vrsar

Ni komentarjev:

Objavite komentar