sobota, 22. februar 2014

Luksuzne mobilne hišice

Za tiste, ki bi radi dopust ob morju preživeli v kampu, ki se nahaja v neposredni bližini morja, istočasno pa bi radi uživali v udobju, ki se lahko primerja z najbolj luksuznimi hoteli, so na voljo mobilne hišice. Veliko posameznikov ima željo, da bi dopust preživeli v kampu, vendar imajo precej zadržkov pred tem, da bi spali v šotoru. Mnogi so občutljivi na razne žuželke, ki se rade znajdejo v notranjosti šotora, kot so pajki, kobilice, hrošči, komarji in druga mrčes. Vse te neprijetnost odpravljajo mobilne hišice. Nič več vam ni potrebno ležati na trdi in neudobni podlagi.

Za tiste torej, ki se res radi razvajajo na svojih dopustih, so mobilne hišice kot nalašč. Še vedno gosti bivajo v kampu, sredi narave, vendar pri tem uživajo v popolnem udobju, ki ga zagotavljajo mobilne hišice. Sodobne mobilne hišice so velike kot manjše stanovanje. Opremljene so z vsemi klasičnimi elementi stanovanja. Imajo ločene spalnice s posteljami, ki so tako udobne, kot so tiste doma. Skoraj vse mobilne hišice imajo svoj lasten WC in tuš kabino. Na takšen način se lahko izognete uporabi skupnih sanitarij, kjer včasih res ni najbolje poskrbljeno za to, da bi gostje imeli ločen zasebni prostor. Prednosti, ki jih imajo mobilne hišice, so številne. Velika večina jih je opremljenih s funkcionalno kuhinjo, v kateri lahko kuhate na plin ali pa na elektriko.

Nekatere imajo celo pečico ali mikrovalovko. Tudi pomivalni stroj ni neobičajen luksuz, s katerim so opremljene mobilne hišice. Zunanjost mobilne hišice je urejene kot manjši vrtiček. Veranda s stoli in pogledom na morje je opcija, ki jo velja premisliti za naslednji dopust ob morju. Če k vsemu temu dodamo še dostop do interneta in klimatsko napravo, lahko brez večjih zadržkov rečemo, da so mobilne hišice pravi luksuz. Vendar ne pozabite na to, da so cenovno lahko precej bolj udobne ali pa primerljive z apartmaji!

Ni komentarjev:

Objavite komentar