torek, 29. november 2016

Tekalna steza NordicTrack Commercial 1750

Lastnosti zabave

 Kdo nima rad nekolikšne mere zabave med vadbo? Morda večina. Zato tekalna steza NordicTrack 1750 prinaša široko paleto lastnosti, ki omogočajo zabavo, kot so: zvočniki, vgrajen brskalnik / tablica, držalo za tablico, zmožnosti sinhroniziranja tablice in kompatibilnost z mp3 ali iPod napravami. Kombinacija teh lastnosti je več kot zadostna, da vas zamoti med vadbo in v vas spodbudi veselje do vadbe. K mešanici dodajte še držalo za knjige in tudi bralci bodo uživali. Če pa ste resen tekač, ki se želi osredotočiti le na vadbo, brez kakršnih koli motenj, potem je za vas prava izbira NordicTrack 1500.



 Vrsta z nadzorom srčnega utripa
 Medtem ko imata oba modela kontaktni sistem, ki pomaga nadzorovati vaš srčni utrip, NordicTrack Commercial 1750 prav tako nudi priročnost brezžičnega prsnega pasu, ki podatke o vašem srčnem utripu pošlje neposredno na napravo brez kakršnih koli kablov. Če pa menite, da lahko živite brez dodatka, je model 1500 prav tako dober, kot 1750.

 Prikaz in odčitek podatkov
 Medtem ko ima vsaka vrsta digitalni zaslon, ki prikazuje različne podatke treninga, pa so zasloni različni. NordicTrack 1750 je opremljen z barvnim zaslonom na dotik, NordicTrack 1500 pa ima LED/LCD več zaslonski prikaz. Vrsta podatkov in odčitkov, ki bodo prikazani, je prav tako različna. NordicTrack 1750 bo prikazal hitrost, naklon, pretečen čas, razdaljo, pulz / srčni utrip, porabljene kalorije, vadbeni profil in pot; model 1500 pa prikaže le osnoven vadbeni profil.

 Specifikacije naprave
 Obe napravi poganja pogonski motor; pri NordicTrack 1500 s 3 HP (konjskimi močmi), pri NordicTrack 1750 pa s 4 HP. Slednji ima prav tako dodaten motor, ki omogoča funkcijo naklona. Še en element, ki je pri modelu 1500 odsoten je 2-slojni pas.

Ni komentarjev:

Objavite komentar