ponedeljek, 7. september 2015

Iphone ni le okras

Iphone kupcu zagotavlja, da je uporabna vrednost vedno pri roki . Zagotovo iphone ni okras, ker so njegove poglavitne lastnosti informacijski odličnosti. Seveda pa nam nihče ne brani, da je iphone uporabljen drugačne, čisto osebno določene namene. Ljudem je danes pomembna lastnost imeti glasbene, informacijske ter komunikacijske vsebine v žepu. Velikokrat iphone omogoča posebno velike individualne možnosti uporabe.



V ponudbi je iphone velikokrat standard. Kar pomeni zgolj majhen nabor sprememb, ki jih lahko iphone nudi. Večini so seveda pomembne uporabne lastnosti. Predvsem si ne želimo manj dobrih lastnosti. Na drugi strani pa so dobre lastnosti vedno iskane in cenjene. Katere so te lastnosti je v veliki meri odvisno od kupca. Lahko pa iz množice izkušnje izluščimo nekatere lastnosti, ki so dobre po mnenju velikega števila kupcev ter hkrati oseb z izkušnjami. Ob nakupu so te lastnosti in izkušnje koristne. V mnogih primerih se nanašajo na uporabo in učinkovitost. Obstajajo pa vsekakor tudi drugi načini izbire. Nekateri se zavedajo, da je zelo pomembno delovanje skozi celotno predvideno življenjsko dobo. Seveda vsi želimo, da bi bila ta čim daljša, po možnosti brez ene same napake v predvideni življenjski dobi. Kar pa je v večini primerov žal nemogoče iz različnih razlogov. Napake so posebno pogoste in verjetne pri novejših in najnovejših modelih. Ker so novost, to pomeni, da v praksi niso bili veliko uporabljeni. Proizvajalci so jih sicer preizkusil, vendar nikakor v tako velikem obsegu, kot jih bodo kasneje kupci oziroma uporabniki.

V takem primeru je dobro imeti dobro garancijo ter kakovostne poprodajne storitve. Garancijska doba je od predmeta nakupa do predmeta nakupa različna. Nekaterim kupcem garancijska doba pomeni veliko, zato izberejo tisti predmet nakupa, ki nudi najboljšo garancijsko dobro. Najboljša garancijska dobane pomeni le časa, ampak tudi kakovosti garancije. Iphone je spremenil standarde dostopnosti glasbe, informacij in številnih drugih danes vsakdanjih stvari.

Več

Ni komentarjev:

Objavite komentar