ponedeljek, 20. julij 2015

Ogrevalni in hladilni elementi Tersus

Električna sevala, čistilci zraka, peči, klima naprave, TČ zrak voda ter še kaj bi se našlo v ponudbi omenjenega podjetja. S čem pa se podjetje Tersus sploh ukvarja? No ja nudijo vam vse kar potrebujete za ogrevanje ali pa tudi ohlajanje vaših prostorov.



So zastopniki priznanih znamk iz severne Evrope, prizadevajo pa si, da bi v ponudbi imeli same kvalitetne izdelke. Ker je trgovina precej velika, si lahko privoščijo ugodne cene izdelkov. Pa si poglejmo kar dve izmed najbolj priljubljenih naprav, ki sta zmožni tako ogrevanja, kot tudi ohlajanja naših prostorov. Govorili bomo o toplotnih črpalkah in pa klimatskih napravah. Klime delujejo tako, da topel zrak v zunanjosti s pomočjo spreminjanja agregatnih stanj spravijo v notranjost in ga ohladijo, pri tem pa tudi prefiltrirajo. Za svoje delovanje ne porabijo veliko električne energije, če jih uporabljamo zmerno. Pri uporabnikih so izredno priljubljene, kupite pa jih lahko tudi v malce prej omenjenem podjetju. Drug najbolj prodajan produkt pri njih pa so toplotne črpalke. 

S pomočjo EKO sklad subvencij vam je ta nakup omogočen še posebej poceni in čeprav gre sprva za veliko investicijo, so stroški obratovanja tako majhni, da se vam v vsega skupaj nekaj letih vse povrne, nato pa se ogrevate praktično zastonj. Te naprave so zelo prijazne tudi do okolja, saj je izpust toplogrednih plinov zelo majhen, tako pa ubijete dve muhi na en mah. Vaše prostore boste učinkovito ohladili ali pa ogreli, to bo prijazno do okolja, pa še stalo vas ne bo veliko.

Ni komentarjev:

Objavite komentar