četrtek, 4. september 2014

Spoznajte Magento!

Magento je e-commerce platforma, ki temelji na odprto kodni tehnologiji, katera trgovcem s fleksibilnim sistemom nakupovalnega vozička, omogoča urejanje vsebine, funkcionalnosti in videza svoje spletne trgovine. Magento omogoča tudi efektivno trženje, SEO in urejanje kataloga.

Ponudniki spletnih gostovanj ga običajno nudijo vsem uporabnikom, sama skripta pa porablja veliko strežniških resorsov zato ga je priporočeno gostovati na zmogljivejših paketih gostovanja. Funkcionalen pa je tako za manjše spletne trgovine kot za trgovine z več tisoč izdelki.

Predstavljamo vam nekaj super funkcij Magenta:

·Magento skripta je izredno bogata in hkrati intuitivna, ko govorimo o predstavljanju izdelkov. Zelo enostavno lahko oblikujete in urejate katalog svojih izdelkov. K istemu izdelku lahko dodate dve ali več slik, opis izdelka ter možnost dodajanja izdelkov na 'wish list' – seznam želja. Poleg tega je omogočeno tudi iskanje, filtriranje in primerjanje želenih produktov. Dodajanje novih ali urejanje obstoječih, urejanje inventorija, enostavno urejanje naročil in pošiljk in integracija različnih načinov plačil – vse to je z Magentom izredno preprosto.
·Magento nudi ogromno možnosti, ko gre za storitve za stranke, saj kupci lahko ustvarijo svoj uporabniški račun, vidijo svoje pretekle nakupe, as kontaktirajo preko obrazcev, nastavijo jezik ali valuto v kateri bi želeli videti cene.
·Magento je mogoče povezati z vašim Google Analytics računom preko katerega lahko opazujete obnašanje strank na vaši strani in optimizirate stran za boljše rezultate. Prav tako lahko uporabite napredni SEO in tako izboljšate pozicijo v brskalnikih preko katerih vas bodo stranke lažje našle.
·Z uporabo Magentovih promocijskih orodij je možnosti za povišanje prodaje veliko, saj lahko organizirate cenovne promocije, uporabite kupone z različnimi kodami. Veliko spletnih strani nudi brezplačne ali plačljive teme s katerimi si lahko brez težav zgradite unikatno in lepo spletno trgovino.
·Poleg tega je na voljo več kot 1700 raznih vtičnikov s katerimi lahko v spletno trgovino dodate veliko dodatnih funkcij.

Do vaše spletne prodaje vas loči le še izbira domene, kvaliteten ponudnik gostovanja ter namestitev Magento trgovine.


Več si preberite tukaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar