nedelja, 2. junij 2013

Poletje, topli dnevi, morje in Havaianas japonke



Topli spomladanski in še bolj vroči poletni dnevi kar kličejo k temu, da spravimo v omare zimske čevlje in se svobodno podamo v svet s Havaianas japonkami. Predstavitveni video za to popularno znamko japonk, ki so ga izdelali leta 2011 pravi: »živi tako, kot da bi bilo vsaki dan poletje«. In prav to je osnovni moto Havaianas japonk. Njihov dizajn je modern in prepoznaven, zaradi česar so dosegli uspeh po celem svetu. Havaianas je svoje prve izdelke poslal na trg že davnega leta 1962 in sicer v Braziliji. Ima torej več desetletij dolgo tradicijo, zaradi česar lahko zaupamo kakovosti teh izdelkov. Predvsem je potrebno poudariti, da Havaianas japonke niso izdelane iz visoko predelane plastike, ki mnogim ljudem povzroča težave, ampak iz surovega kavčuka. Predvsem bolj ceneni modeli japonk, ki so izdelani iz grobe plastike, povzročajo ljudem različna vnetja in alergije. Problematičen je predvsem tisti del japonk, ki je zataknjen med prsti. Če so japonke slabo izdelane, bodo predvsem na tistem mestu povzročale neprijetne pekoče občutke.

Havaianas japonke pa slovijo predvsem po svoji mehkobi in lahkosti. Mehkoba surovega kavčuka omogoča, da se japonke s časom popolnoma prilagodijo stopalu posameznika. Tako je hoja z njimi udobna in prijetna. Mnogokrat uporabniki hojo s Havaianas japonkami opisujejo kot lahkotno, kakor da bi hodili bosi. Vendar v današnjem svetu bosa hoja ni ravno priporočljiva iz zdravstvenega vidika, zato pa lahko to izkušnjo nadomestimo z uporabo Havaianas japonk.

Havaianas japonke so tudi izjemno vzdržljive. Lahko ste prepričani, da vam bodo služile več kot le eno sezono, saj so materiali tudi iz vidika trdnosti, prožnosti in vzdržljivosti izjemno dobri. Havaianas japonke si lahko omislite v katerikoli barvi, tako da jih lahko kombinirate s katerimikoli oblačili. Nekaj povsem običajnega je, da imate več parov Havaianas japonk, ki se razlikujejo po barvi, tako lahko vedno obujete tiste, ki so najbolje barvno usklajene z oblačili, ki ste jih izbrali za določen dan.

Ni komentarjev:

Objavite komentar